Göteborgs-Shoppen

T-shirts

Sugen på vår fina Frölunda IPA T-shirt? Den kostar 250 kr inkusive frakt.  Finns i dam (S&M) och herrmodell (S-3XL). Beställ den här:

Frölunda IPA T-shirt

Göteborgs T-shirt

 

Sugen på att bli snyggast i Göteborgs ? Våra T-shirts finns i dam- och herrmodeller från S-3XL. För 250 kr får du din T-shirt hemskickad inom några dagar

Du betalar i förskott till Göteborgs Ölinvest bankgiro: 282-3045 eller Swish 123 173 26 27. 

 Vill du beställa så klickar du  här.

 

 

 

Hood Hood från Göteborgs Nya Bryggeri

Beställ bryggeriets hoodtröja med logga på både rygg och bröst. Kvalitén är självklart hög. Storlekarna, XS - XXXL,  är normalstora och hooden är unisex. Hooden kostar 500 kr inklusive frakt. 430 kr om du kommer och hämtar den själv. Om du är tjej tar du en mindre storlek än vad du brukar.

Du betalar i förskott till Göteborgs Ölinvest bankgiro: 282-3045 eller Swish 123 173 26 27. 

Här beställer du.

 

Mössa, keps och ölöppnareMössa och öppnare från Göteborgs

Huvudbonaderna kostar 150 kr st och 100 kr för ölöppnaren.

Du betalar i förskott till Göteborgs Ölinvest bankgiro: 282-3045 eller

Swish 123 173 26 27. Du beställer dessa i samma formulär.

 

Göteborgs-kupan och Starkpilsnersejdel

Göteborgskupan ett perfekt ölglas.
Kanske världens bästa allroundglas för öl, Exclusiv -Schwenker Lüttich 0,3 l från tyska Rastal. En sexpack med vår logotyp på glaset kostar 300 kr.

Glasen är verkligen något att unna sig själv men även en perfekt gåva som signalerar kvalitet. 

Våra fina Starkpilsnersejdlar går på 350 kr för sex stycken.

Mejla till nina@gbgnyabryggeri.se om du är intresserad av våra kupor eller sejdlar.

 Starkpilsnersejdel

Ambassadörsjacka Ambassadörsjacka

Visa var du har hjärtat med bryggeriets Ambassadörsjacka med logga på både rygg och bröst.

Storlekarna är normalstora. Jackan kostar 550 kr och du betalar i förskott till Göteborgs Ölinvest bankgiro: 282-3045 eller Swish 123 173 26 27. FInns i både dam- och herrmodell.

Jackan passar det typiskt göteborgska vädret med vatten- och vindbeständighet. Med något lite varmt under kan du bära jackan ner till noll grader. Denna ska jag ha!

 

 


 


topp

Keativiteten ska flöda!

Sedan vår bryggare Linus Pilebrand kom till oss för ett halvår sedan har han varit motorn i  två spännade projekt: GBG Brew och fatlagring av öl. 

GBG BREW(Foto på Linus, Beernews.se)

GBG Brew är ett nytt varumärke för öl som kommer att bryggas på ett mindre bryggverk som Linus konstruerat och ölet ska jäsas på två tankar som rymmer 500 liter vardera. Allt går på hjul så det är lätt att flytta runt. Ambitionen är att brygga paralellt med det större brygderna på 5000 liter och att hela tiden ha nya spännande fatöl på krogen. Om ett öl blir riktigt väl mottaget kan vi lätt skala upp och tappa på flaska.

Bryggverk & fatRedan nu har vi en stout som ligger och gottar till sig på stora träliggare som är underbart begagnade. Hittills har vi skaffat 10 träfat från Skånska Spritfabriken och från Smögen Whisky. På de skånska faten har det varit äppelbrandy och på faten från Smögen har det varit en rökig whisky under 7 år och innan dess bordeauxvin.

 

 

 

 

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Logga in